Conferències


2012

– Taula rodona a “Water front barcelona. Give us the water back, una reflexió sobre com la ciutat pot créixer i recuperar l’espai públic al Port de Barcelona”, amb Oriol Bohigas, Carles Llop, Juan Herreros. Moderat per Jordi Badia. A ESARQ-UIC el 18-07-2012. Publicat a Exposició al CCCB i organitzat per ESARQ-UIC.     Fila 0 : Mamen Domingo i Ernest Ferré

– Ponència sobre arquitectura i societat : Mamen Domingo i Ernest Ferré + Carlota Casanova i Daniel Lorenzo a “Barcelona Coast. Smart Salty and spicy – Project and Society”. Al COAC Barcelona el 23-25 de maig del 2012. Del congrés Architecture, Education and Society (International Workshop), organitzat per ETSAB-UPC i COAC.


2011

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a  “PERSPECTIVES DE FUTUR PER LA PROFESSIÓ”. A l’Aeroport d’Alguaire (Lleida) el desembre del 2011. Organitzat per  COAC Lleida.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “GRANDES PROYECTOS DE ARQUITECTURA”. A CONSTRUMAT. Fira Gran Vía (pabelló 4-Sala 4.1) el 19 de maig del 2011. Del congrés Grandes proyectos de arquitectura i organitzat per Grupo vía.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo a “ECOBARRIS I MOBILITAT”. A COAC Barcelona el 26 d’abril del 2011. Del congrés Ecobarris i mobilitat i organitzat per COAC Barcelona.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “PASSERA PEATONAL DEL FÒRUM BCN  | EIXAMPLE MARÍTIM PORT DE BCN | PLAÇA BLAS DE INFANTE LLEIDA”. A ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) el 23 de febrer del 2011. Del congrés Master Les territoires de l’urbain. Université Montpellier i organitzat per Master Les territoires de l’urbain. Université Montpellier.


2010

– Conferència d’obra recent per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “XILE MIRA BARCELONA ARQUITECTES CATALANS A XILE 8 PROPOSTES”. Al Pavelló Mies van der Rohe el 16 de novembre del 2010. Organitzat per COAC, demarcació de Barcelona.

– Conferència d’obra recent per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “SORTIDA A LLEIDA”. Al COAC, demarcació de Lleida el 10 de juliol del 2010. Organitzat per COAC, demarcació de Barcelona.


2009

– Ponent a presentació llibre “Al margen” de Alberto T. Estévez. Editorial Abada : Ernest Ferré, Félix Arranz, Carlos Quintans, Maurici Pla a “EL CRÍTIC D’ARQUITECTURA COM A ARQUITECTE”. Al COAC, demarcació de Barcelona el 16 d’abril del 2009. Organitzat per COAC, demarcació de Barcelona.


2008

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “HABITABLE LANDSCAPES FOR THE NEW NEIGHBORHOOD OF “EL MORROT””. A University of Calgary el 05 de desembre del 2008. Organitzat per University of Calgary.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “A+MESAS DE ARQUITECTURA PLUS. EL GRAN DEBATE DE ARQUITECTURA”. A Gallery Hotel, Barcelona el 30 de septembre del 2008. Del congrés a+ mesas de ARQUITECTURA PLUS. El gran debate de arquitectura, publicat a Vía CONSTRUCCIÓN, 62 i organitzat per Grupo Vía.

– Jurat per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “REUNIÓ DEL JURAT DE LA 3a EDICIÓ DE LA INCUBADORA DEL FAD”. A l’auditori del FAD el 16 d’octubre del 2008. Organitzat pel FAD.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “SESSIONS DE DISSENY AL COMERÇ”. A la Sala d’Actes d’Artesania Catalunya el 07 d’abril del 2008. Organitzat per Artesania Catalunya.


2007

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “EL CAMP NOU 1957-2007 I 10 NOVES PROPOSTES. Mamen domingo ¡! Ernest ferré, arquitectes”. Al COAC, demarcació de Barcelona el 04 d’octubre del 2007. Del congrés El Camp Nou 1957-2007… i 10 noves propostes, publicat a INDE i organitzat per COAC, demarcació de Barcelona.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. Al COAC, demarcació de Lleida el 02 de març del 2007. Del congrés Situacions arquitectòniques, publicat a INDE i organitzat per COAC, demarcació de Lleida.

– Conferència per Mamen Domingo a “JORNADA SOBRE LA INNOVACIÓN EN ARQUITECTURA”. Al Circulo Ecuestre Barcelona el 04 d’octubre del 2007. Del congrés ARKITECH-2007 i organitzat per Grupo Vía.

– Conferència per Mamen Domingo a “CONSTRUIR EL FUTURO EN ACERO”. Al COAC, demarcació de Barcelona el 22 de març del 2007. Organitzat per APTA-Asociacion para la promocion tecnica del acero.

– Conferència per Ernest Ferré a “METROPOLIS”. Al CCCB-UPC el 02 de maig del 2007. Del congrés Master and Graduate Program in Architecture and Urban Culture i organitzat per CCCB-UPC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. Al Colegio Oficial de Arquitectos de Almería el 10 de maig del 2007. Organitzat per Colegio Oficial de Arquitectos de Almería.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “SITUACIONS ARQUITECTÒNIQUES”. Al COAC, demarcació de Lleida el 02 de març del 2007. Organitzat per COAC, demarcació de Lleida.

– Conferència i jurat per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “ICONA URBANA I ESPAI CIUTADÀ”. A l’ETSAB el 2007. Publicat a Edicions ETSAB i organitzat per ETSAB.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “VERMUTS D’OBRA”. Al COAC-Tarragona el 06 d’octubre del 2007. Publicat a Edicions ETSAB i organitzat per COAC Tarragona.


2006

– Conferència per Mamen Domingo a “KREATIVITAT-STRATEGIEN ZUR GESTALTUNG”. A ETH-Zurich el 05 de desembre del 2006. Organitzat per Colegio Oficial de Arquitectos de Almería.

– Conferència per Mamen Domingo a “CONSTRUIR EL FUTURO EN ACERO”. A Hotel Hisperia Tower el 28 de novembre del 2006. Organitzat per APTA-Asociación para la promoción técnica del acero.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “ARQUITECTURA Y APORIAS URBANAS”. Al CCCB el 20 de septembre del 2006. Organitzat pel CCCB.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “EUROPAS BESTE BAUTEN – MIES VAN DER ROHE PREIS 2005”. A Viena el juny del 2006. Organitzat per Wiener Stadtische Allgemene Versicherung AG.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “PEDESTRIAN BRIDGE & CAPITANIA BUILDING, BARCELONA”. A Helsinki el 2006. Del congrés Coup de Dés, conference, publicat a Coup de Dés, 2. Emerging European Architectures i organitzat per Fundació Mies van der Rohe.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “PASSAREL·LA PEATONAL I EDIFICI DE CAPITANIA AL FÒRUM”. A Beijing el 2006. Del congrés Premi Europeu d’Arquitectura Mies van der Rohe i organitzat per Fundació Mies van der Rohe.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A Fribourg el 24 de gener del 2006. Del congrés Forum d’Architecture Fribourg, publicat per Pòster i organitzat per Forum d’architecture Fribourg.


2005

– Conferència per Mamen Domingo a “POLE EUROPE. VERTICAL CLASSROOM”. A Univerity of Applied Sciences Aargau, Switzerland el 2005. Organitzat per Univerity of Applied Sciences Aargau, Switzerland.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “ESARQ 2005-2006”. A la UIC-Barcelona 2005-06. Organitzat per la UIC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “TANATORI A VILA-SECA”. Al Tanatori de Vila-seca i Ajuntament de Vila-Seca el 2005. Del congrés Col•legi d’Arquitectes de Catalunya. Visita Tanatori Municipal Vila-seca, publicat per INDE i organitzat per Ajuntament Vila-seca – Col•legi d’arquitectes de Catalunya.


2004

– Jurat per Mamen Domingo a “PREMIS DRAGADOS FINAL DE CARRERA”. El 2004. Organitzat per DRAGADOS-ETSAB-ETSAV-ETSECCPB.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “ARQUITECTURA CATALANA”. Al COAC, demarcació de Barcelona el 2004. Del congrés Arquitectura catalana. Volum 1, publicat per INDE i organitzat per COAC, Àrea de cultura formació i publicacions.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A l’auditori Josep Carreras de Vila-Seca el 2004. Del congrés 1er SIMPOSIUM D’ENTITATS LOCALS COSTA DAURADA. ESPAIS URBANS. ESPAIS DE QUALITAT i organitzat per Ajuntament de Vila-Seca- Juegos Kompans.

– Assistència a la conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré. Al Fòrum universal de les cultures Barcelona el 2004. Del congrés Ciutat i ciutadans del segle XXI i espai urbà col•lectiu: noves perspectives i organitzat per Fòrum Universal de les cultures.


2003

– Jurat per Mamen Domingo a “2002-03 XXIV CONCURS PREMIS DRAGADOS”. El 2003. Organitzat per DRAGADOS-UPC.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “LA PASSAREL·LA DEL FÒRUM”. Al Port esportiu de Sant Adrià del Besòs del 2003. Del congrés BCN en Obres, publicat per INDE i organitzat per COAC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A la Sala Taller del COAC el maig del 2003. Del congrés BCN en Obres, publicat per INDE i organitzat per Escola Sert COAC.


2002

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A la Sala Taller del COAC el gener del 2002. Organitzat per Escola Sert COAC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A la Sala Taller del COAC el març del 2002. Organitzat per Escola Sert COAC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A la Sala Taller del COAC el setembre del 2002. Organitzat per Escola Sert COAC.

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. Al COAC, demarcació de Girona el 2002. Del congrés Emergències III. Cicle de conferències, publicat per INDE i organitzat per COAC, demarcació de Girona.


2001

– Conferència d’obra pròpia per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A l’Escola d’Arquitectura La Salle el 2001. Del congrés Curs d’estiu futurs inmediats i organitzat per Escola Tècnica i superior d’Arquitectura La Salle.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “LES PORTES DE LLEIDA”. A l’ETSAB el 27 d’abril del 2001. Del congrés II Bienal Europea del paisatge i organitzat per l’ETSAB.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “FÒRUM 2004”. A la UIC.ESARQ Barcelona el 2001. Del congrés Seminaris ESARQ-UIC / ABC: Architectural design and building continuous Forum i organitzat per la UIC.ESARQ. Barcelona.


2000

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “2º FESTIVAL DE ARQUITECTURA AVANZADA METAPOLIS”. Al Mercat de les flors – Barcelona el 2000. Organitzat per Mercat de les flors – Barcelona.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “LA PASSAREL·LA DE LLEIDA”. A la Universitat de Lleida. Departament de Geografia i sociologia el 2000. Del congrés Taller de Arquitectura y urbanismo: “El rio en la ciudad y el territorio”. Conferencia “Proyectos para el Río Segre en Lleida” i organitzat per la Universitat de Lleida.


1999

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A Barcelona el 1999. Organitzat per Metapolis.

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “JÓVENES ARQUITECTOS DE BARCELONA”. A Zurich el 1999. Del congrés Architektur forum Zurich i organitzat per Treffpunkt Zurich.

– Conferència per Mamen Domingo a “ARQUITECTURA E INDRUSTRIAS MODERNAS 1900-1965”. A Sevilla el 13 de novembre del 1999. Organitzat per Iberians DOCOMOMO.


1998

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “ILUMINACIÓN DE LA PASARELA PEATONAL DE CAPPONT, Lleida”. A Ávila el 1998. Del congrés XXIV Simposium nacional de alumbrado i organitzat per Comité Español de Iluminación.

– Assistència convidats i participació en debats per Mamen Domingo i Ernest Ferré. A Salamanca el 1998. Del congrés II Encuentro Luso Español de Arquitectura i organitzat per Alvaro Siza Vieira y Rafael Moneo Vallés, titulares de la Cátedra Don Juan de Borbón, conde de Barcelona. Patrocina Fundación Duques de Soria.


1997

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “PASSAREL·LA DE CAPPONT”. Al COAC, demarcació de Lleida del 1997. Del congrés Itinerari d’arquitectura a Lleida i organitzat per COAC demarcació Lleida.


1994

– Conferència per Mamen Domingo i Ernest Ferré a “SEDES MURALS”. A la Seu del FAD el 1994. Del congrés Cicle de conferències- col•loqui d’aparadorisme espais comoercials i muntatges efímers. “3 CREATIUS 3”. Mamen Domingo/Ernest Ferré – Exposició itinerant Sedes Kima Guitart. Oscar Martinez/Patricia Cabañas/Alberto Sangalli/Toni Herrero – La Joia La joia. Mercè Boldú/Margarita Vinardell – Plata Urbana i organitzat per ARQ-INFAD amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya Departament de Comerç Consum i Turisme.


1993

– Conferència per Mamen Domingo a “TRES PREMIOS EXTRAORDINARIOS EN EL PROYECTO FIN DE CARRERA”. Al Salón de actos del COAM, Madrid el 22 de febrer del 1993. Organitzat per Fundación COAM.